maanantai 9. toukokuuta 2016

What could be worse #14

CARRIEN NÄKÖKULMA

Tulimme takaisin talolle satojen (ainakin se tuntui siltä) ostoskassien kanssa ja aloimme valmistautua iltaa varten. Ostin pienen söpön nuden värisen mekon, jonka tytöt pakottivat laittamaan tänään. En vain ole varma, pystyykö meikkivoide peittämään kaikki arpeni...
Katsoin kelloa, 19:20. Se tarkoittaa, että minulla on tunti aikaa meikata ja laittaa hiukset.
Ajattelin kerrankin panostaa meikkaamalla hieman enemmän ja kihartamalla hiukseni. Sitten oli vaikeimman kohdan vuoro: arpien peittäminen. Otin peitevoiteen ja levitin sitä runsaasti kummallekin kädelleni. Ehkeivät ne nyt näy. Laitoin niiden päälle vielä hieman puuteria, varmuuden vuoksi. Puhelimeni soi.

''Haloo?'' vastasin.
''Moi, oon jo valmis. Millon te tuutte hakemaan?'' Sadie kysyi.
''Sain itseni juuri valmiiksi. Käyn kattomassa mitä muut tekee ja tekstaan sulle sitten'' sanoin hänelle.
''Kuulostaa hyvältä, moi!'' Sadie sanoi ja lopetti puhelun. Nappasin pienen laukkuni ja laitoin sinne puhelimeni ja vähän rahaa lähtien alakertaan.
''Valmiina lähtöön?'' Liam kysyi.
''Joo, missä Louis ja Harry?'' kysyin kun huomasin heidän puuttuvan.
''Niillä aina kestää'' Niall voihkaisi.
''Louis varmaan stressaa mitä pukisi päälleen'' Zayn sanoi.
''Okei, no, mä kutsuin kaverin mukaan, josta Louis vois tykätä'' vinkkasin.
''Se tyttö sieltä kaupasta?'' Dani kysyi.
''Jep'' nyökkäsin.
''Aww, hän oli söpö!'' Perrie hihkaisi.
''Ehkä Louisilla on tänään onnenpäivä!'' Niall nauroi. Pyöräytin silmiäni ja naurahdin.
''Sepä se, muistakaa siis lapset ehkäisy!'' Niall huudahti. Kaikki nauroivat.
''Valmista'' Harry sanoi kävellessään alakertaan.
''Vihdoin!'' Liam huokaisi. Samalla muistin Sadien puhelun.

Sadielle:
Moi, me ootellaan vielä yhtä kaveria, hänellä on pieni pakkomielle näyttää hyvältä, hehe. 

Lähetin viestin ja nostin katseeni. Harry pisti silmääni, hän nimittäin tuijotti minua sohvalta. Hymyilin. Ehkä Harry löytää tänään jonkun tytön ja lopettaa minun kanssani flirttailemisen. Samalla kun ajattelin tätä, se sattui, mutta tiesin sen olevan parempi niin.
''No, mihin me mennään?'' Louis kysyi kävellessään portaita alakertaan.
''Yhdelle uudelle klubille, josta mun ystävä kertoi'' Dani vastasi.
''Haittaako jos käydään hakemassa Sadie samalla?'' kysyin.
''Ei tietenkään!'' Liam sanoi.
''Bileet!!'' Niall huudahti. No, tästä tulee varmaan mielenkiintoinen ilta..

*

Sadielle:
Ollaan sun kämpän edessä! :) 
Olen aika varma, että hän ja Louis tulisivat hyvin toimeen. Vaikken edes kertonut hänelle, että nämä kaverit ovat One Directionin pojat ja heidän tyttöystävänsä. Voih, mietin miten hän ottaa sen. Sadie käveli ovestaan ulos pikkumustassaan, näyttäen upealta. Avasin hänelle oven.
''Moi!'' Sadie moikkasi minua.
''Moi, tässä on mun kaverit'' sanoin ja osoitin Niallia, Harrya ja Louisia, jotka olivat samassa autossa. Sadie tuijotti heitä hetkisen.
''Ahaa, One Directionista! Kiva tavata teidät kaikki!'' hän sanoi iloisena. Näin Louisin vilkuilevan häntä, samalla kun Sadie nousi autoon. Taputin itseäni mielessäni olkapäälle, hyvä Carrie. 

*

Heti kun pääsimme ulos autosta, liityimme toiseen osaan porukastamme, Zayniin, Perrieen, Liamiin ja Danielleen. Paikalla oli myös muutama paparazzi, muttei onneksi yhtä moni kuin lentokentällä tai ostoskeskuksella. Portsari päästi meidät heti sisään, kun tunnisti pojat.
''No, mitä pidät Louisista?'' kuiskasin Sadielle. Istuimme kaikki pyöreän pöydän ympärillä, en viitsinyt sanoa sitä ääneen.
''Hän on söpö'' Sadie kuiskasi punastuen. Aika leikkiä parittajaa. Tökkäsin Harrya olkapäälläni. Hän katsoi minuun kysyvästi?
''Meidän täytyy saada Sadie ja Louis yhteen'' sanoin hänelle. Hän katsoi minua salamyhkäisesti ja virnisti. Sitten hän kääntyi Louisin puoleen ja sanoi tälle jotain.
''Sadie on hänen mielestään söpö'' Harry sanoi minulle.
''Hyvä, nyt pyydä häntä pyytämään Sadie tanssimaan'' ohjeistin Harrya. Harry sanoi Louisille jotain, mutta tämä ravisteli päätään hermostuneena. He kiistelivät hetken, mutta sitten Louis nousi ylös. Hän käveli Sadien luo.
''Mennäänkö tanssimaan?'' hän kysyi Sadielta hymyillen.

Sadie mulkaisi minua, mutta katsoin häntä rohkaisevasti.
''Tottakai!'' Sadie hymyili ja niin he lähtivät yhdessä tanssilattialle.
''Jes, hyvä me!'' sanoin Harrylle ja vedimme ylävitoset.
''Samaa mieltä, me ollaan hyvä pari'' Harry sanoi ja virnisti. Punastuin ja katsoin pois päin Harrysta. Tunsin sydämeni pamppailevan tavallista kovempaa tahtia. Katsahdin kahteen pariskuntaan vieressämme. Zayn ja Perrie pussailivat. Voi mitä kyyhkyläisiä. Liam ja Dani selkeästi katsoivat Niallin perään, ettei hän joisi liikaa tai tekisi mitään mitä myöhemmin katuisi. Yleensä minun perään katsoisi Lulu, mutta hän ei ole täällä, eli voin tehdä ihan mitä haluan. 

Join neljä shottia. Näin Harryn katsovan minua, mutta en välittänyt.
''Ikävöitkö Lulua?'' Harry kysyi. Sydämeeni sattui, kun kuulin hänen nimensä ääneen. Hän oli ainoa tosi ystäväni, vain hän ymmärsi minua äitini lisäksi.
''Joo..'' huokaisin.
''Älä huoli, te varmasti tapaatte pian'' Harry lohdutti. 
''Niin kai..'' sanoin ja join uuden shotin. Tunsin jo, kuinka alkoholi vaikutti minuun.
''Tanssitaanko?'' hän kysyi jo hieman sammaltaen.
''Joo!'' huudahdin ja heti ryntäsimme tanssilattialle.

*

Heräsin kauheaan päänsärkyyn. Jestas, mitä eilen tapahtui? Nousin istumaan sänkyni laidalle. Positiivista oli se, että olin sängyssä yksin ja minulla oli vaatteet päällä. Yäk, haisin alkoholille. Kävin suihkussa ja laitoin rennot vaatteet päälle. Sitten kävelin alakertaan etsimään särkylääkettä.
''Hyvää huomenta'' Liam tervehti.
''Huomenta..'' mumisin takaisin. Aivan kuin pääni räjähtäisi juuri. Typerä krapula.
''Nälkä?'' Harry kysyi kun kävelin keittiöön.
''No, vaikka. Mitä laitat?'' kysyin vaikeroiden.
''Lettuja'' Harry vastasi. Nyökkäsin ja otin pari särkylääkettä ja vettä. Louis, Niall ja Liam istuivat keittiön pöydän ääressä.
''No, mitä eilen tapahtui?'' kysyin heiltä uteliaana.
''Mä voin selittää, olinhan melkein ainut selväpäinen illalla'' Liam sanoi. Istuimme Harryn kanssa pöytään ja aloimme kuuntelemaan mitä Liamilla oli illasta kerrottavaa.

''Kun oltiin lähdössä, Niall yritti tehdä jotain irlantilaista temppua ja huusi jotain perunoista. Louis ja Sadie naureskelivat kahdestaan ja flirttaillivat. Zayn huusi jotakin, ihme kyllä, ja yritti etsiä erästä hiustuotettaan. Hän ja Perrie ovat nyt Perrien luona, eli varmaan arvaatte mitä tapahtui. Dani ja mä löydettiin Harry ja Carrie tanssimasta hulluna ja silloin näytti että olisitte aiheuttanut riitaa tanssijoiden kesken. Kun yritimme saada teitä kaikkia autoon, Niall lähti juoksemaan alas mäkeä ja heitti paitansa pois, huutaen. Louis ja Sadie olivat kirjaimellisesti maan tasalla ja nauroivat Niallille. Carrie, sä lauloit kovaan ääneen Taylor Swiftin You belong with me-biisiä. Dani sai onneksi sut rauhoittumaan ja sai sut autoon takapenkille Harryn kanssa ja yhtäkkiä te aloitte suutelemaan ja sitten Niall pääsi autoon ja ja ja... Niin. Kysyttävää?'' Liam saarnasi.

Punastuin hulluna. Mulkaisin Harrya päin ja hän (yllättäen) tuijotti minua ja sitten.. hymyili??


Noin! Tosi outoo kirjottaa tätä taas kahen vuoden jälkeen ja aikamuodot menee koko ajan iha sekasin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti